немога да намеря във форума някой чистел ли си е дюзите на дизела. интересуваме каква е била причината и имало ли е ефект. както и цена и къде се прави тази операция?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за чистенето на дюзи
Collapse
X
-
Ние сме носили дюзи за почистване(ремонт)във Варна.Правят им някакво регулиране и почистване,преглеждат и бубинката отгоре.
За 4 дюзи бяха взели около500/600 лева,но определено имаше ефект във паленето и вървенето.
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеНие сме носили дюзи за почистване(ремонт)във Варна.Правят им някакво регулиране и почистване,преглеждат и бубинката отгоре.
За 4 дюзи бяха взели около500/600 лева,но определено имаше ефект във паленето и вървенето.
Comment
-
Чистил съм заради гадна нафта!!!!
Колата ми угасна с отворени дюзи,след почиставането и смяната на някакви тефлонови пръстенчета заспа.Тази операция я правих в сервиз на Бош до летището.
Познавам приемчика Пламен,а и един от майсторите Жоро / много точен / ,така че ако имаш проблеми с колата може да ми се обадиш след 18ч и да ти обясня каквото те интересува.
0886 380 488
За в София става дума.Last edited by JORKOOO; d.m.y г., 15:50.
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениекакъв сервиз беше? бош?
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеблагодара ви за отговорите. имам си на представа вече кво ме очаква. жоре ако тука в плдовдив няма кой да ги напрай ще ти звънна
Ще ти съдействам!
Comment
-
Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщениеКакъв точно е проблема при теб?
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениепали си лесно ама странно. мисля че е от дюзи. пък и ми се ще да се съживят конете
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКакво значи "странно"?
Comment
-
Ми като трактор нали и на братчеда така пали .sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщениеУспех и дано има някакво подорение!Иначе мисля че имаш 5-600 лв излишни
Като ги направиш ще кажеш има ли промяна
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениевът вът дъг търрр дъънн (тука запалва) дзън дзън дзън (тука са малко по метални тактове) дъгър дъгър дъгър дъгър дъгър (тука са си нормалните тактове на дизела)
умрях от смях хахаха
бати и бисераVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
Comment